Give aways

onsdag den 26. oktober 2011

Kødboller i tomatsauce

En af favoritterne fra madplanen i vores familie er kødboller i tomatsauce med pasta. Det er en favorit både fordi den smager godt men ikke mindst pga. tiden man bruger på at tilberede retten. Det tager maks. 30 min.

Retten er inspireret af Lady & Vagabondens hofret fra Rollinger & Roulader. Vi har dog lavet et par justeringer i forhold til Sif.

Kødboller i tomatsauce

4 pers.
  • 500 g oksekød
  • 2-3 fed hvidløg, presset
  • 1 god håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • 2 ds. flåede/hakkede tomater
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. salt, evt. peber
  • Spaghetti svarende til 4 pers.
  • Friskrevet parmesanost og evt. friske basillikumblade.
Start med at røre oksekød, hvidløg, persille, æg og salt og peber til en fars. Form herefter farsen til små kødboller.

Blend tomaterne.
Hæld tomater i en sautepande og smag til med sukker og salt.
Kom nu kødbollerne i tomatsaucen og lad det småkoge et par minutter.
Næsten færdigkogt spaghetti tilsættes og vendes godt sammen med tomatsauce og kødboller.
Serveres med friskrevet parmesanost og friske basillikumblade (vi hvade dog desværre ikke nogle af delene).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar