Vi havde gang i en nakkefilet på 2,2 kg, så der var mere end rigeligt mad i sådan en fætter til os fire, så vi inviterede alle forældrene på lidt slow cooking. Det var en stor succes. Mor og far var endda ud i, at de næste gang ville købe kødet, hvis vi leverede kokken.
Jeg glemte desværre helt at tage billeder af gårsdagens pulled pork, men I får lige et par billeder fra da vil lavede pulled pork i juli.
Efter vi havde pulled kødet, dryssede vi lidt ekstra rub ud over kødet og hældte en lille smule ufiltreret æblejuice på og vendte derefter hele molevitten rundt. Det blev simpelthen så saftigt.
Pulled pork
- Nakkefilet ca. 2,2 kg
- 6 spsk. paprika
- Et godt drys friskkværnet peber
- 6 spsk. fint salt
- 2 spsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. tørrede chiliflager
- 2 tsk. spidskommen
- 2 tsk. sennepspulver
- 4 spsk. brun farin
Nakkefileten gnides godt i dryrub og pakkes derefter tæt i madfilm og sættes i køleskab i ca. 24 timer.
For nærmere instruktion af tilberedning af se her
Coleslaw - stor portion
8 gulerødder
1/4 hvidkål
1 bg. creme fraiche 18 %
1 spsk. salatmayonnaise
1 spsk. dijonsennep
1-2 tsk. sukker
Salt og peber
Gulerødder og kål rives groft, brug med fordel en foodprocesser.
Bland ingredienserne til dressingen og vend grøntsagerne heri.
Sættes koldt et par timer.
Vi serverede pulled pork i burgerboller smurt med hickory barbecuesauce og coleslaw. Bon appetite.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar